ONTSTAAN C2C BOUWGROEP

 

De C2C Bouwgroep is een initiatief van DEVENTER Profielen, en is opgericht op 31 maart 2015 na een kick-off meeting met de founders. Op 17 juni 2015 volgde de officiële lancering tijdens het seminar ‘Build to Bloom’

De C2C Bouwgroep bestaat uit bouw gerelateerde fabrikanten die de circulaire economie omarmen en beschikken over één of meerdere Cradle to Cradle certificaten. Daarnaast telt de groep en vier strategische partners; het C2C Products Innovation Institute, C2C ExpoLAB, EPEA en SGS Search.

Nofisol is sinds November 2016 actief lid van de C2C bouwgroep.

Ga direct naar de website van de C2C Bouwgroep LINK 

 


MISSIE

“Bouwen aan een circulaire economie.
Door samenwerking het C2C gedachtegoed verspreiden en stimuleren binnen de Nederlandse Bouw”

 

 

 

WAAR STAAN WE VOOR

 

Onze missie:

“Bouwen aan een circulaire economie. Door samenwerking het C2C gedachtegoed verspreiden en stimuleren binnen de Nederlandse Bouw”

We bieden een kennisplatform voor alle partijen in de bouwkolom, wisselen onderling kennis en informatie uit, en delen graag onze ervaringen met andere bouwgerelateerde bedrijven die overwegen om zich te laten certificeren! Als ambassadeurs van C2C in de bouw dragen wij vol trots het C2C gedachtegoed verder uit….

 

Afval = voedsel

Hier draait het om! Binnen Cradle to Cradle vormt afval nieuwe grondstof voor hoogwaardige materialen en producten. En daarmee sluiten we de kringlopen en is de circulaire economie een feit. Alleen zo waarborgen we een leefbare planeet voor onze kinderen en kleinkinderen. Bovendien gebruiken we geen grondstoffen en materialen die op de ‘banned list’ staan, en hebben we aangetoond aan de eisen te voldoen van energie- en watermanagement. Tot slot toonden we aan ons bewust te zijn van de arbeidsomstandigheden, in de hele keten van toeleveranciers tot en met ons eigen bedrijf.

 

Leden C2C Bouwgroep

NOFISOL Europe BV

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
The Netherlands

Tel : +31 (0)162 431 231
Mail : europe@nofisol.com

Kamer van Koophandel nr: 20124896
BTW nummer: NL8156.99.761.B01

NOFISOL Europe BV is a subsidiary of DNS international

Algemene voorwaarden
HR Policy
Disclaimer
Privacy